18 april 2017The Nation: aflevering 2 vanaf vandaag live in het theater

The Nation: aflevering 2 is gestart! Nadat de zoektocht naar Ismaël in de eerste aflevering op een doodlopend spoor eindigde, is 48 uur verstreken. Nog altijd is Ismaël vermist en nog altijd wordt de stad geteisterd door rellen. Ismaëls halfbroer Damir, die aan het eind van de eerste aflevering werd opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van zijn broertje, kan elk moment worden vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. In aflevering 2 ontvangt Lineke Kuypers in haar talkshow een aantal hoofdrolspelers van dit drama. De uitzending escaleert enorm wanneer een onverwachte gast plotseling spreektijd krijgt. 

Netflix-serie op toneel
Nieuw artistiek leider Eric de Vroedt start dit seizoen met zijn theaterreeks: The Nation. Een zesdelige theaterthriller over een op hol geslagen samenleving, tegen de achtergrond van Den Haag. Wat is er gebeurd met de elfjarige Ismaël uit de Schilderswijk?

The Nation is een coproductie met het Holland Festival

HNT Studio’s Den Haag
18 t/m 20 april AFLEVERING 2: De strijd om de offerzonen
21 & 22 april AFLEVERING 1 & 2: De verdwijning van Ismaël A. & De strijd om de offerzonen
17 t/m 21 mei AFLEVERING 3: Het grote verlangen van Miriam Traoré

Muziekgebouw aan het IJ tijdens het Holland Festival
5 t/m 8 juni AFLEVERING 1 t/m 3: De verdwijning van Ismaël A.; De strijd om de offerzonen; Het grote verlangen van Miriam Traoré (PREMIÈRE)

Koop kaarten