17 oktober 2016Start kaartverkoop ‘all access tickets’ voor Halfweg

Vanaf vrijdag 14 oktober is de kaartverkoop gestart voor de ‘all access tickets’ voor Halfweg. Ook dit seizoen biedt het Nationale Toneel met 'Halfweg' een podium voor toneelschoolstudenten uit Amsterdam, Arnhem en Maastricht in het NT Gebouw, Den Haag. Studenten laten hier voor het eerst stukken zien aan publiek buiten de veilige muren van de scholen. Ook voor de bezoekers is het op deze avonden vaak heel bijzonder om het vak theatermaken van zo dichtbij te mogen meemaken. Alleen deze week koop je de tickets met de speciale vroegboekkorting. De ‘all access tickets’ geven toegang tot de drie edities in november, februari en mei.

Halfweg-principe
Het Nationale Toneel begeleidt de studenten van de Toneelacademie Maastricht, ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem en de Regie Opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten bij het produceren van de avond, het maken van publiciteit en het voeren van een nagesprek met het publiek. De avonden vinden plaats in de zalen van het NT Gebouw, waar normaal gesproken gerepeteerd wordt door het Nationale Toneel. 

Start kaartverkoop ‘all access tickets’ voor Halfweg

Halfweg-editie Maastricht
Op 18 november trappen de tweede- en derdejaars regisseurs en acteurs van de Toneelacademie Maastricht af met drie stukken. Deze avond duurt ongeveer 90 minuten.

Speeldata
Vr 18 november 2016 - 19:30 uur – Halfweg met Toneelacademie Maastricht
Do 9 februari 2017 - 19:30 uur – Halfweg met ArtEZ hogeschool voor de kunsten
Do 11 mei 2017 - 19:30 uur – Halfweg met Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Kaartverkoop en locatie
NT Gebouw, Schouwburgstraat 8, Den Haag
Early bird tickets(zolang de voorraad strekt) €5,00
All acces tickets (ticket voor de drie avonden) €13,50 (normaal €24,-)
Regular tickets €8,00

Tickets zijn verkrijgbaar via de site van Theater aan het Spui of bel naar 070 3465272.