10 oktober 2012Repetities Drie Zusters begonnen

Maandag 1 oktober begon regisseur Theu Boermans aan zijn nieuwe voorstelling, Drie Zusters. Bekijk de foto's en filmpjes.

Repetities Drie Zusters begonnen

Met Drie Zusters vernieuwt en actualiseert regisseur Theu Boermans opnieuw een van de grote werken uit de klassieke toneelliteratuur. Ariane Schluter, Anniek Pheifer en Katja Herbers spelen de drie zussen die dromen van een groots en meeslepend leven. Op 1 oktober begonnen de repetities. Acteur Hans Croiset zal na tien jaar weer op de planken te bewonderen zijn bij het Nationale Toneel. De topcast bestaat verder uit onder anderen Mark Rietman, Antoinette Jelgersma, Jaap Spijkers en de jonge acteurs Anne Lamsvelt, Kay Greidanus en Yannick van der Velde.


Het toneelbeeld is natuurlijk van de hand van de Oostenrijkse Bernard Hammer, die ook verantwoordelijk was voor Midzomernachtdroom en De Prooi. Het belooft adembenemend te worden.


Drie Zusters
Regie Theu Boermans

Met Ariane Schluter, Anniek Pheifer en Katja Herbers, Hans Croiset, Antoinette Jelgersma, Vincent Linthorst, Mark Rietman, Pieter van der Sman, Jaap Spijkers, Tibor Lukacs, Anne Lamsvelt, Kay Greidanus en Yannick van de Velde

Vanaf 27 november t/m 1 februari te zien in theaters


Bekijk de foto's en het filmpje over Drie Zusters.