20 november 2015Laatste dag early bird kaarten voor Halfweg

Op vrijdag 27 november trappen de acteurs, performers en regisseurs van Toneelacademie Maastricht de eerste Halfweg af met: Poolside en Preface. In januari en mei 2016 zijn respectievelijk de studenten van Arnhem en Amsterdam aan de beurt. 

Dit seizoen zijn er voor het eerst 3 Halfweg-edities. Naast de theaterregisseurs van de toekomst uit Amsterdam, hebben de studenten van de theateropleidingen uit Maastricht en Arnhem nu ook een eigen Halfweg. Early bird kaarten zijn nu te koop voor maar €5,- per kaartje. Of ga voor een Halfweg-passe partout (€13,50) en zie ze alle drie.

Het Nationale Toneel biedt met het programma Halfweg een podium voor studenten van de Toneelacademie Maastricht, ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem en de Regie Opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dit programma geeft makers en regisseurs in opleiding de kans om kennis te maken met hun toekomstige publiek en voor het eerst voor hen te spelen. Ook voor de bezoekers is het op deze avonden vaak heel bijzonder om het vak theatermaken van zo dichtbij te mogen meemaken. 

NT Gebouw
Schouwburgstraat 8, Den Haag
27 november 2015 - met Toneelacademie Maastricht
28 januari 2016 - met ArtEZ hogeschool voor de kunsten
17 mei 2016 - met de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Early bird kaarten (beperkt aantal) €5,00
Passe partout (ticket voor de drie avonden) €13,50
Reguliere kaarten €8,00

Koop kaarten 

Laatste dag early bird kaarten voor Halfweg