30 januari 2017HALFWEG: Studenten ArtEZ spelen scènes van Jasmina Reza en Arhur Miller.

De derdejaarsstudenten van Toneelschool ArtEZ (Arnhem) werkten drie weken lang aan scènes uit het wereldrepertoire onder begeleiding van ervaren acteurs. Scènes uit twee toneelstukken worden door de spelers gebruikt om onderzoek te doen. Onderzoek naar het spelen van een langere boog, naar het uitdiepen van personages en het herhaalbaar maken van hun spel. De nadruk ligt dus helemaal op het spelen. Decor, muziek en licht dienen slechts ter ondersteuning. De uitkomsten van het onderzoek worden tijdens Halfweg gespeeld op donderdag 9 februari 2017. 

Scènes uit Kunst
Merel Pauw, Joep Paddenburg en Simon Boer werken aan scènes uit Kunst van Jasmina Reza. Ze werden daarbij begeleid door Mara van Vlijmen. Mara is actrice en lid van het collectief de Warme Winkel, waar ook regisseur Jeroen De Man jarenlang deel van uitmaakte.

Scènes uit Dood van een handelsreiziger
Booi Kluiving, Annebel Overbeeke, Michael Muller, Steven Ivo en Dalorim Wartes spelen scènes uit Dood van een handelsreiziger, van Arthur Miller. Zij zijn begeleid door Sanne den Hartogh. Sanne maakte deel uit van het vaste ensemble van Toneelgroep Oostpool en is sindsdien onder meer te zien geweest in De wereldverbeteraar van Thomas Bernhard in regie van Erik Whien waarvoor hij genomineerd werd voor de Louis d’or. 

Kaarten
Early bird kaarten (zolang de voorraad strekt) €5,00
Reguliere kaarten €8,00
Koop nu kaarten.