05 november 2015Early bird kaarten nu verkrijgbaar voor Halfweg

Dit seizoen zijn er voor het eerst 3 Halfweg-edities. Naast de theaterregisseurs van de toekomst uit Amsterdam, hebben de studenten van de theateropleidingen uit Maastricht en Arnhem nu ook een eigen Halfweg. Early bird kaarten zijn nu te koop voor maar €5,- per kaartje. Of ga voor een Halfweg-passe partout (€13,50) en zie ze alle drie.

Het Nationale Toneel biedt met het programma Halfweg een podium voor studenten van de Toneelacademie Maastricht, ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem en de Regie Opleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dit programma geeft makers en regisseurs in opleiding de kans om kennis te maken met hun toekomstige publiek en voor het eerst voor hen te spelen. Ook voor de bezoekers is het op deze avonden vaak heel bijzonder om het vak theatermaken van zo dichtbij te mogen meemaken.

Het Nationale Toneel begeleidt de studenten bij het produceren van de avond, het maken van publiciteit en het voeren van een nagesprek met het publiek. De avonden vinden plaats in de zalen van het NT Gebouw, waar normaal gesproken alleen gerepeteerd wordt. 

Early bird kaarten nu verkrijgbaar voor Halfweg

Op 27 november trappen de tweede en derdejaars acteurs, performers en regisseurs van Toneelacademie Maastricht af met twee stukken: Poolside en Preface. In januari en mei 2016 zijn respectievelijk de studenten van Arnhem en Amsterdam aan de beurt.

NT Gebouw
Schouwburgstraat 8, Den Haag
27 november 2015 - met Toneelacademie Maastricht
28 januari 2016 - met ArtEZ hogeschool voor de kunsten
17 mei 2016 - met de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Early bird kaarten (zolang de voorraad strekt) €5,00
Passe partout (ticket voor de drie avonden) €13,50
Reguliere kaarten €8,00 

Koop nu kaarten