Docenteninformatieavond

Een aantal maal per seizoen organiseert NT Educatie een Docenteninformatieavond. Deze avonden zijn bedoeld voor docenten VO en hoger, en leerlingen of studenten die op willen treden als toneelambassadeurs. Bij deze bijeenkomsten bespreken wij actuele zaken rondom onderwijs en theater, nieuwe voorstellingen en activiteiten. Na een gezamenlijke maaltijd bezoeken we een try-out van een voorstelling.

Docenteninformatieavond RACE

Donderdag 3 november 2016
17.00 uur
NT Gebouw, Den Haag

Een inspirerend gesprek met elkaar en een inleiding op RACE door regisseur Eric de Vroedt worden gevolgd door een voortreffelijke maaltijd. Na de gezamenlijke afsluiting wordt er in de Koninklijke Schouwburg een bezoek gebracht aan de try-out van RACE van David Mamet. Aanvang try-out 20.15 uur. Deze avond is in eerste instantie alléén bedoeld voor docenten en NT-Ambassadeurs.

Bij de maaltijd en de voorstelling is er plaats voor een maximaal aantal deelnemers, daarom gaan we voorlopig uit van twee docenten per (onderwijs)instelling, eventueel vergezeld van één of twee NT-Ambassadeurs of leerlingen.

Kosten
Docenten betalen € 19,- p.p. (maaltijd + voorstelling).
NT Ambassadeurs betalen € 10,- p.p. (maaltijd + voorstelling).

Aanmelden
Per email vóór vrijdag 28 oktober: lejo.dehingh@nationaletoneel.nl

Let op! Vermeld in de mail s.v.p. naam contactpersoon, naam (onderwijs)instelling, aantal personen (docenten/leerlingen), vegetarisch/dieetwensen.

De voorstelling
RACE te zien in Den Haag én in het land van 1 november 2016 t/m 14 januari 2017.